NOTD: Essence colour&go, chic reloaded

Sinds een tijdje zijn de lakjes van Essence totaal vernieuwd. Ik had er zelfs toen wat over geschreven, maar had er nog geen getest. Dit lakje ligt al een maand te niksen in mijn lade dus werd het wel eens tijd voor een NOTD! Benieuwd naar de verbeteringen?

De nagellak komt in een mooi verbeterd flesje. Er zit nu 8ml in terwijl in de vorige Essence nagellakpotjes maar 5ml kreeg. Het flesje heeft een soort zandloper figuur en op de dop staat de 'e' van Essence.

De oude Essence nagellak en de nieuwe versie.

Ook het kwastje heeft een serieuze verbetering gekregen. De nieuwe kwastjes zijn een stukje breder geworden. Dat is onwijs handig, je kan er sneller je nagel mee lakken doordat hij in een keer bijna heel je nagel bedekt.

Kwastjes naast elkaar, je ziet duidelijk het verschil.

De nagellak droogt ook vele sneller dan van te voren! Na een paar seconden is hij halfdroog (droog maar nog kwetsbaar zeg maar) en na een minuutje of 3 is hij volledig droog. Chic reloaded is een holografisch nagellakje. Hij bestaat uit donkerpaars, groen en een beetje goud/zilver. Het groen komt niet zo goed over op de foto, maar je ziet het een beetje aan de onderkant van het potje.


Hij dekt al redelijk na 1 laagje, na 2 laagjes dekt hij perfect. De nagellak blijft lang zitten. Bij mij heeft hij het 3 à 4 dagen goed uitgehouden, na de 4de dag begon hij lichtjes te chippen. 

Conclusie: Hij dekt goed, brengt fijn aan, droogt snel, ziet er mooi uit én is goedkoop. Kortom: een aanrader!

De colour&go nagellakjes van Essence zijn te koop bij Kruidvat en kosten 1,69 euro per stuk.

Liefs!


0 comments:

Post a Comment